Товар за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина до Црна Гора

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Sarajevo
71000 Sarajevo

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Црна Гора
81 Podgorica


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 31.08.2019

Вкупно растојание: 231 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1980301 со датум на товарење 25.08.2019 од Bosnia and Herzegovina-71000-Sarajevo Sarajevo до Montenegro-81-Podgorica

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play