Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Sarajevo
71000 Sarajevo

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Banja Luka
78000 Banja Luka


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.08.2019

Вкупно растојание: 192 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1951802 со датум на товарење 07.08.2019 од Bosnia and Herzegovina-71000-Sarajevo Sarajevo до Bosnia and Herzegovina-78000-Banja Luka Banja Luka

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play