Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Sarajevo
71000 Sarajevo

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Zenica
72000 Zenica


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 8

Волумен: 60 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 20.08.2019

Вкупно растојание: 71 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1961320 со датум на товарење 14.08.2019 од Bosnia and Herzegovina-71000-Sarajevo Sarajevo до Bosnia and Herzegovina-72000-Zenica Zenica

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play