Камион за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина до Турција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина
71 Sarajevo

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
01 Adana


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 13.06.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1832814 со датум на товарење 12.06.2019 од Bosnia and Herzegovina-71-Sarajevo до Turkey-01-Adana

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play