Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Jajce
70230 Bugojno

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Sarajevo
71340 Olovo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 04.07.2019

Вкупно растојание: 163 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1875030 со датум на товарење 02.07.2019 од Bosnia and Herzegovina-70230-Jajce Bugojno до Bosnia and Herzegovina-71340-Sarajevo Olovo

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play