Камион за меѓународен превоз од Белгија до Турција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Белгија
20 Antwerpen

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
Turkey


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 23 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.10.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1365246 со датум на товарење 15.10.2018 од Belgium-20-Antwerpen до Turkey--Turkey

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play