BILI

Транспортна фирма / Превозник

BILI

Регистриран: 07.02.2017 12:58
Кориснички број: 1189091

Турција
Град:


Лице за контакт: BILI

Функција: gorevli

Дополнителни информации

Јазици за контакт

Albanian

Български

Македонски

Türkçe

Држави во коишто фирмата работи

Albania

Austria

Bulgaria

Estonia

Turkey

Информации за возниот парк

Полуприколка: 22
Цистерна / tank container: 22
Контејнер 20' / 40' / 45': 44
Stackable : 44

Извршувани услуги

Превоз со ладилник камион
Транспорт на земјоделски производи
Транспорт од магацин до магацин
Воздушен транспортДостапно на Google Play