Камион за меѓународен превоз од Аустрија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Аустрија
40 Linz

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
10 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 10 ton

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2035095 со датум на товарење 23.09.2019 од Austria-40-Linz до Macedonia-10-Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play