Товар за меѓународен превоз од Албанија до Германија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Албанија / Tirana
1001 Tiranë

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Германија / Wuerzburg
97525 Schwebheim


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 16 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 27.01.2019

Вкупно растојание: 1,626 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1536963 со датум на товарење 23.01.2019 од Albania-1001-Tirana Tiranë до Germany-97525-Wuerzburg Schwebheim

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play