AKAR LOJİSTİK

Транспортна фирма / Превозник

 

Регистриран: 30.06.2016 14:46
Кориснички број: 9695352

Турција
Град:


Лице за контакт: AZİZCAN SARISU

Функција: operasyon müdürü

Јазици за контакт

Azərbaycan

Türkçe

Држави во коишто фирмата работи

Afghanistan

Azerbaijan

Switzerland

Iran

Libya

Thailand

Tajikistan

Turkmenistan

Tunisia

Turkey

Ukraine

Uzbekistan

Vietnam

Yemen


Извршувани услуги

Превоз со кипер
Превоз со ладилник камион
Бродски транспорт на контејнери
Царински услуги
Транспорт на земјоделски производи
Транспорт на градежни материјали
Групен превоз
Превоз на цели товари
Превоз со воз-контејнер
Превоз на опасни материи (ADR)
Транспорт од магацин до магацин
Превоз на нецелосни товари
Превоз со цистерна
Железнички превоз на товари
Воздушен транспорт
Магацински услугиДостапно на Google Play