ŞAN NAKLİYAT

Транспортна фирма / Превозник

ŞAN NAKLİYAT

Регистриран: 25.11.2019 09:54
Кориснички број: 7641002

Турција
Град:


Лице за контакт: HÜSEYİN GÜNEY

Функција:

Дополнителни информации

Јазици за контакт

Türkçe

Држави во коишто фирмата работи

Turkey

Информации за возниот парк

Комбе: 2

Извршувани услуги

Превоз со кипер
Групен превоз
Превоз на цели товари
Превоз на стаклоДостапно на Google Play